Nyhetsbrev Maj 2024 - Spännande PI Nyheter

Det händer väldigt mycket i PI-världen just nu, och vi har sett fram emot att dela med oss av alla spännande nyheter. Vi håller er självklart uppdaterade längs vägen, men nedan får ni en första överblick över vad som kommer! 🌼


Den Nya PI-Platformen 💡

I början på 2025 kommer alla våra kunder migrera till en helt ny PI-platform. Platformen kommer att innehålla två nya moduler, nya funktioner, och ett nytt utseende! Såklart kommer samma assessments och moduler ni känner så väl vara kvar i lösningen, så se det som en uppgradering av det systemet ni arbetar med idag.

Ett exakt datum då förändringen träder i kraft har vi inte än, men oj vad vi ser fram emot det ⭐️ Då vi närmar oss uppdateringen av systemet kommer vi självklart dela med oss av mer detaljer och webinars där vi kikar på det nya systemet tillsammans!

 

 


PI Perform

Ny modul - PI Perform 📌

Hire, Inspire, Design... Och nu även Perform! Perform är ett performance management system och det ultimata verktyget för ledare att enkelt använda sig av PIs data för att motivera och leda sina team samt driva resultat. I Perform samlas allt från 1:1 möten mellan chef och medarbetare, mötesplanering, feedback, och utvecklingsmål på samma ställe. Och såklart med PIs beteendedata som grund och nära till hands!

Den engelska versionen av Perform är tillgänglig att köpa redan nu. Andra språkversioner kommer att vara tillgängliga i slutet på Q1 2025.

Läs mer om PI Perform nedan och kontakta oss om Perform skulle vara intressant för er!


PI Diagnose

Obegränsad mängd team 🌟

The Predictive Index har kommit med en uppdatering angående hur ni köper team i Team Discovery. Det är inte längre möjligt att köpa en viss mängd team när ni förnyar er Design licens. Om ni nu har en viss mängd team måste ni därför uppgradera er Design licens till en obegränsad mängd team när det är dags för er att förnya er PI licens.

En obegränsad mängd team kommer förenkla organisering och administrering av team, och säkerställa att ni kan ge alla som behöver använda Team Discovery möjligheten att göra det.

 


PI Diagnose, new module

Ny modul - PI Diagnose 🛎️

Diagnose är en till modul vi kommer att börja erbjuda er som tillägg till er PI licens i slutet på 2024. Diagnose innehåller bland annat PI Employee Experience Survey™ som används för att mäta medarbetarengagemang. Denna medarbetarenkät tillsammans med PI data hjälper er identifiera orsakerna dina anställda är otillfredsställda och vad som går bra, för att sedan bestämma hur ni ska agera för att åtgärda eller upprätthålla engagemang. 

 


Har du frågor eller funderingar? 

Tveka inte på att höra av dig till oss! Du kan alltid nå oss på info@predictio.com